Nettisivu-referenssit

01

JGarage Oy

 JGarage Oy on yritys, joka toimittaa erilaiset navettatuotteet suoraan tehtaalta asiakkaalle. Sivuilla esitellään tuotevalikoima kattavasti ja ostamisesta on tehty asiakkaalle helppoa yhteydenottolomakkeen ja tuotesivun synkronoinnin johdosta.

02

Schola Sancti Henrici

Schola Sancti Henrici on Gregoriaanista kirkkolaulua esittävä suomalainen lauluyhtye. Sivut ovat käyntikortti uusien konserttien ja kiertueiden myyntiin.

03

Tmi J.J. Aaltonen

Tmi J.J. Aaltonen on täyden palvelun yritys rakentamisen, remontoinnin ja piensähkötöiden saralla. Sivuista tehtiin valoisat, modernit ja rennot, yrittäjänsä näköiset.

04

Cantor-seura

Cantor-seura ry:n tarkoituksena on tukea ja edistää klassista, solistista kirkkolaulutaidetta Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa tai muissa suomalaisissa kristillisissä kirkkokunnissa. Sivut antavat lisätietoja seurasta sekä konserteista ja mahdollistavat liittymisen seuraan.

05

Yksityinen pysäköinninvalvonta

Yksityinen pysäköinninvalvonta tuottaa pysäköinninvalvontapalveluita pienille ja keskisuurille toimijoille.

06

Aktivoidu.fi

 Aktivoidu.fi-sivusto rakennettiin opastamaan työttömiä ja työnantajia uuden Aktiivimallin velvotteiden ja mahdollisuuksien osalta. Palvelussa oli työkalu, jolla työnhakijat ja -antajat pystyivät löytämään toisensa keikkatyön parissa.

07

Livekirkko

Livekirkko kerää kirkolliset tilaisuudet ja hengellisen sisällön saman katon alle. Toteutimme monipuolisen kotisivun sekä autamme sisällöntuotannossa varsinkin videoprojektien kanssa.

08

Flai

Flain sivusta tehtiin moderni, monipuolinen sekä informatiivinen. Sisältöä hiomalla saatiin aikaiseksi tehokas sivusto. Toteutumme Flaille alihankintana myös laadukkaat sisältömarkkinoinnin palvelut hakukoneissa sekä sosiaalisessa mediassa.

 

 

 

 

 

 

 

LUODAAN YHDESSÄ

#KAIKKIENAIKOJENTARINA

Sähköposti

yhteys@reindeerproductions.fi

Puhelin

+358 45 117 4407

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään. Vastaamme 6h sisällä, kokeile vaikka!